SICO  +32(0)496/28.21.41

Profiel SICO BV

Sico agenturen in cadeaus / geschenken


eurographics

Profiel  / Wie zijn wij?
Sedert 1973 zijn wij actief in de geschenkenwereld.

Ons assortiment artikelen strekt zich uit van glas en porselein over kristal en inox tot textiel. Teveel om hier kort te vermelden. Per soort artikel spreken we van wanddecoratie, figuren, serviezen, vazen, servetten, ... over interieurartikelen..... en design.... tot juwelen, zonnebrillen, tassen en keukenhanddoeken... enz.De meeste artikelen komen uit Duitsland, het Verenigd koninkrijk, Nederland, Frankrijk en Italië. Oorspronkelijk waren wij een groothandel maar deze activiteit is vandaag in omzet te verwaarlozen. De laatste jaren werken wij bijna uitsluitend als agent.

Dit betekent dat wij buitenlandse fabrikanten/merken vertegenwoordigen voor België en het Groothertogdom Luxemburg. In Nederland vertegenwoordigen wij een aantal merken. Wij spreken over "rechtstreekse" verkoop, of voor u rechtstreekse aankoop.

Goebel


Ulster Weavers

Het voordeel tegenover een klassieke aankoop is de aankoopprijs. De fabrikant kan u "rechtstreeks" betere prijzen voorstellen dan via een "klassieke" groothandel. Voor SICO heeft dit het voordeel dat wij geen logistieke kosten hebben.

De "rechtstreekse" aankoopvoorwaarden zijn laag gehouden. De facturatie gebeurt in Euro, betalingen gebeuren via een Europese overschrijving en zijn gratis binnen de eurozone. Met gebruik van de IBAN en BIC code hebt u geen bankkosten. U werkt daarom  even vlot met Sico als via een "klassieke" groothandel.SICO is een kleine familiale KMO in de tweede generatie. Na jaren hebben wij een vast cliënteel opgebouwd.

Naast de hoofdzetel te Schoten, waar de administratie zich bevindt, beschikt SICO over een toonzaal in de Trade Mart te Brussel. Deze kunt u elke laatste maandag van de maand bezoeken of op afspraak. U bent steeds welkom!

Sico 35 jaar - 03/1973 - 03/2008. Artikel geschreven door Marcel Siebens ter gelegenheid van 35 jaar Sico.

Oliver Weber

SICO BV

Sico is uw zakelijke partner in geschenken / cadeaus

Sico heeft bewust altijd voor het betere geschenk gekozen. Door ons ruim assortiment, onze jarenlange ervaring en onze dienstverlening zijn wij de juiste keuze voor uw volgende aankoop.

info@sicocado.be

Who is Who

sico team

Patrick is zaakvoerder - verkoop

Luc is boekhouding - IT - aankoop

Marleen is klantendienst - orderverwerking